FOKUS PÅ FINNTASTIC – LIVE: ANNA MARIA ESPINOSA

Finlandsinstitutet i Stockholm välkomnar våren med en sällan skådad sverigefinsk kulturextravaganza och Sheriffi X: Fokus på Finntastic presenterar samtliga deltagare från det omfattande programmet. Nu har turen kommit till: ANNA MARIA ESPINOSA!
Sångfågeln Anna Maria Espinosa kräver knappast någon presentation. Sedan debutalbumet ”Glowing with you” såg dagens ljus år 2008 har hon synts i flera av landets ledande musik- och underhållningsprogram. Hon har även spelat in finfina barnsånger till ”Barnkammarboken” och hon lånade nyligen sina vackra vokaler till The Ballroom Band i countrykramaren ”Every Single Flower”.
myspace.com/annamariaespinosa

CLUB KILLERS
Det finns två sätt att uppleva klubbkollektivet Club Killers gratis: du kan antingen tatuera dig med klubbens logga, eller ta dig till Finntastic på Finlandsinstitutet. Club Killers som vanligtvis huserar på Strand i Hornstull skryter med ”the oldest sound around” och med en artistgästlista av hög kaliber, Håkan Hellström och Neneh Cherry har varvats med Nina Ramsby och Kajsa Grytt framför mikrofonen. När klubben tar över Finntastic är det med sångfågeln Anna Maria Espinosa i spetsen. Fram med dansskorna & vintagegarderoben!
myspace.com/clubkillers

ANNA MARIA ESPINOSA: A LITTLE MOONLIGHT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FINNTASTIC LIVE:  ANNA MARIA ESPINOSA + CLUB KILLERS
DEN 21 APRIL.
FINLANDSINTITUTET (SIBELIUS-SALEN)
KL. 2230 – 2330
WWW.FINNTASTIC.SE 

Finntastic är en del av Kulturnatt Stockholms officiella program och arrangeras av Finlandsinstitutet i samarbete med sex av landets ledande sverigefinska föreningar och organisationer: Musikföreningen Mokoma, kulturtidskriften Sheriffi, Uusi Teatteri, Sverigefinska ungdomsförbundet RSN, Mukulatfestf samt SFU/Revitalisera mera.

 Leave a Reply