SHERIFFI X LÄSER: STUDIODAGBOK @ FATBOY.SE

Nästan två år har passerat sedan rockabillybandet Fatboy släppte sitt hjärtkramande tredje studioalbum “Overdrive” och snart är det dags för fullängdare nummer fyra. På sin hemsida www.fatboy.se kan man följa arbetet med “Volume 4 in the Fatboy album saga”. I det senaste inlägget meddelar bandet bland annat att skivan väntas släppas i september och att bandet gärna tar emot titelförslag till skivan från kreativa fans. Fatboy har successivt klivit fram till positionen som Sverige och Nordens Rockabillykungar och gitarristen Hannu Kiviaho är även aktuell i en kommande dokumentärfilm med arbetsnamnet “Laulu Koti-ikävstä/En sång om hemlängtan” av Mika Ronkainen och Kai Latvalehto, som har premiär senare i år. I väntan på Fatboys nya skiva, kan vi rekommendera följande godbitar ur bandets tidigare produktion:

Last train home:

Bad news from pretty red lips

www.fatboy.se

Fatboy
Thomas Pareigis – sång, gitarr
Hannu Kiviaho – gitarr
Alf Östlund – kontrabas
Jan Lissnils – pedal steel, Hammondorgel
Joakim Lindahl – gitarr
Marcus Källström – trummorLeave a Reply