SHERIFFI X – FOTO/LITTERATUR: NINA SINKKONEN “SENTIMENT”

Hur känns det att förlora sitt språk och sin identitet och att sedan få kämpa för att vinna tillbaka det som har gått förlorat?  Detta är ett av ämnena som avhandlas i den vackert melankoliska och emellanåt svarthumoristiska text- och fotoboken “Sentiment” av göteborgsbaserade fotografen Nina Sinkkonen. Förlaget 284 beskriver boken såhär “Sentiment består av fotografier, korta texter och dikter. Texterna och fotografierna bildar tillsammans en berättelse om ett sökande efter en identitet och rötter. I gränslandet till galenskap och utanförskap.”
Om du finns i Göteborgstrakten tipsar vi om  bokreleasen, som är på fredag, den 8 juni kl 17-20 på Digitala bildverkstan, Viktoriaskolan (Hagabion).

Schema:
17:00 öppnar vi dörrarna, vi bjuder på dricka och tilltugg
18:00 Tolkar Fröydi Lazlo några utav Ninas texter
20:00 går den som vill med till Kino för fortsatt galej
Boken kommer finnas till försäljning under kvällen för 100 kr

Mer info:
http://ninamariadansar.wordpress.com/
http://www.forlaget284.se/

 

 Leave a Reply