FRIDA HYVÖNEN @ SINDING SESSIONS!

Finalavsnittet av “Sinding Sessions” på PSL  står för dörren och musikgästen är ingen mindre än Frida Hyvönen!  Frida Hyvönen är aktuell med sitt tredje album ”To The Soul” och en sommarturné. Hela PSL-programmet sänds nästa vecka, men redan nu finns en teaser på PSL:s hemsida:
http://blogg.svt.se/psl/2012/06/21/extra-extra-sinding-sessions-med-frida-hyvonen/3 Comments

  1. Sheila Gmar wrote:

    Ja vad tycker jag? Jo jag har lyssnat mycket på Frida och jag tycker om Fridas sätt att sjunga, hennes röst, texterna och hennes tolkning av dem. Så kort och gott; Lyssna på Frida och du kommer att falla för hennes stämma. Tack Frida säger jag:)

  2. Sheriffi-X wrote:

    Samma här, vi gillar Frida nästan lika mycket som Olavi Virta 8))

  3. Sheila Gmar wrote:

    Haha. Det låter bra för hon är väldigt duktig på det hon gör:)

Leave a Reply