JOHANNA PYYKKÖ SEMIFINALIST I “YOUTUBE YOUR FILM FESTIVAL”

Sverigefinska filmskaparen Johanna Pyykkö från Göteborg är en av semifinalisterna i “YouTube Your Film Festival”.  Johanna Pyykkö är en av 50 semifinalister och hennes film valdes ut bland 15 000 tävlingsbidrag. Finalisterna får chansen att sälja in sin nästa film till Ridley Scott och har dessutom chansen att vinna 500 000 dollar för att producera och göra verklighet av sin idé tillsammans med produktionsbolaget. “Vi skall plocka Pascal i natt” har tidigare vunnit tungviktsklassen på Frame Filmfestival 2011, Wift/Dagsljus pris till bästa kvinnliga regissör samt Mediapoolens stipendium. Läs mer om Johanna Pyykkö i Sheriffis sommarnummer och kolla trailern här:

 

 

 

 

 

 

 

 
Foto: Nina Sinkkonen

Mer info om filmfestivalen:
http://www.youtube.com/yourfilmfestival
Leave a Reply