SHERIFFI X DIGGAR: HUSKY RESCUE “DEEP FOREST GREEN”

Just nu jazzar Sheriffi X till Husky Rescues nya singel/video “Deep forest green”, som är regisserad av Laura Väinölä och som visar hur man kan bygga en skog inomhus. Husky Rescue bildades i Helsingfors 2002 och har hittills släppt tre studioalbum, Country Falls (2004), Ghost is not real (2007) och Ship of Light (2010). Inför arbetet med det fjärde studioalbumet blev det ändringar i banduppsättningen, förutom grundaren, Marko Nyberg består bandet numera av Antony Bentley, samt den sverigefinska sångerskan Johanna Kalén från Stockholm. Husky Rescue spelade nyligen in nytt material i Brooklyn, New York till sitt kommande, fjärde studio-album. Läs mer om bandet här:
www.husky-rescue.com
www.facebook.com/huskyrescueofficial 

Se videon här:
http://vimeo.com/44333941
Leave a Reply