SHERIFFI X DIGGAR: MINORITETSDISKOTEKET @ GÖTEBORGS KULTURKALAS!

Det märks att semesterdvalan äntligen ligger bakom oss, kulturkalasen och stadsfesterna avlöser varandra. Sheriffi X diggar minoriteksdiskoteket, som arrangeras som en del av Göteborgs Kulturkalas. Händelsen beskrivs på följande vis:  “Sveriges fem officiella minoriteter sätter temat för kvällen då såväl samer, romer, judar, finnar och finlandssvenskar som fennofiler och Bellman vänder vax och bjuder upp till dans på Pusterviks stora dansgolv. Liveakter under kvällen är Sverigefinnarnas cooolaste indiedrottning Nina Natri, Christine Owman som är aktuell med skivan ”Throwing Knives” Callisto som dansar med dolkar samt dansduon Annie och Nina förkroppsligar ett möte mellan Finland och Orienten.”
Under kväller arrangeras även ett dj-maraton med bland andra Regina Lund och Mattias Björkas bakom skivspelarna. Minoritetsdiskoteket är en del av Kulturkalasets minoritetskultursatsning.

Mer info finns på Minoritetsdiskotekets fb-sida:
https://www.facebook.com/events/178053045653323/Leave a Reply