SHERIFFI X TIPSAR: THE NEW TIGERS @ DEBASER SLUSSEN

Sheriffi X kära amigo – musikföreningen Mokoma – bjuder på finfin finsk musik i klubbformat. Bland de tidigare exporterna finns bland andra Mirel Wagner, Circle och Jimi Tenor och nu har turen kommit till The New Tigers, ett fuzz-pop-band från Turku, aka Åbo.
The New Tigers musik beskrivs  på följande vis “The New Tigers låter som om du satt bredvid en jetmotor och lyssnade på 60-talspop i en walkman som spelar bandet aningen för snabbt. Trots detta behåller låtarna en sans, en slags hypnotisk och lycksalig harmoni som får dig att bara vilja höra mer.” Bandet består av Janne Kauppinen, Kece, Appu Jasu och Valtteri Virtanen och bandets självbetitlade debutalbum släpptes på Soliti Records i september 2011.

THE NEW TIGERS @ DEBASER SLUSSEN
Inget förköp. Fri entré
Tid: 00.00
Ålder: 20 år

Lyssna på sången “Pocketful of Sand” här:

www.mokoma.se
www.debaser.se

Foto: Appu JasuLeave a Reply