SHERIFFI X TIPSAR: RÖTTER PÅ SVT IKVÄLL!

Fram med popcornen och fredagsgodiset, ikväll är det nämligen dags för första avsnittet av SVT:s nya serie om sverigefinnar “Rötter”. Programserien handlar om andragenerationens sverigefinländare och deras identitet. Hur upplever de sig själva – är man finsk, svensk, sverigefinsk eller något helt annat? Och vad har det för betydelse egentligen?
Först ut i programmet är Sheriffis amiga Darya Pakarinen, som är solist i Månskensorkestern. Missa inte!
Här kan du lyssna på Darya med orkester:
http://youtu.be/XfzQRvBfkdA

Rötter/Juuret går på fredagar på SVT2 kl. 18:00.

Foto: Ida Borg3 Comments

 1. Sheila Gmar wrote:

  Vad glad jag blir när jag ser att ni tipsar om detta program. Jag var sjuk när jag råkade se det på TV och uppfattade varken vad programmet heter eller vilken kanal det var på men jag fastnade för det intressanta innehållet. Det väckte många minnen och tankar hos mig. Jag har försökt finna information om programmet utan att lyckas och så finner jag det här hos er:) Tack!!

 2. Sheriffi-X wrote:

  Hej Sheila!
  Du kan se programmet på SVT Play, här kommer en länk:
  http://www.svtplay.se/video/292783/del-1-av-7
  Ha det fint!
  /SheriffiX

 3. Sheila Gmar wrote:

  Tack så mycket. Det ska jag titta på:) Sheila

Leave a Reply