SHERIFFI X PÅ SVERIGEFINSKA BOK- OCH KULTURMÄSSAN NU PÅ LÖRDAG!

Sheriffi X älskar böcker och på lördag beger vi oss till Finlandsinstitutet och den sverigefinska bok- och kulturmässan!  På mässan kan du mingla med andra bokentusiaster och bläddra såväl nya som gamla böcker, lyssna på författarintervjuer, se konstutställning och följa seminarier. På institutet finns även program för barn och ungdomar. Bland deltagarna märks bl. a med författarna Sirpa Kähkönen, Susanna Alakoski, Maarit Turtiainen och Tiina Laitila Kälvemark, som intervjuas av författaren Asko Sahlberg. Mässan arrangeras i samarbete med Sverigefinska kulturens vänner och har fri entré! På plats finns även Sheriffi X och vår amigo, kulturtidskriften Sheriffi!
Program och mer info här: www.kulttuuri.se

Sverigefinska bok- och kulturmässan
Finlandsinstitutet
Snickarbacken 2-4
Lör 10/11 kl. 11-19

 

 Leave a Reply