SHERIFFI X TIPSAR: DARYA & MÅNSKENSORKESTERN @ SÖDRA TEATERN!

Sheriffi X stampar gärna i fyrtakt, speciellt när Darya och Månskensorkestern bjuder till dans.  Den 17 november arrangeras klubben Tangopalatsi på Södra Teatern och orkestern lovar bjuda på en magisk helkväll i äkta finsk-exotisk anda. Tangopalatsi är en finsk tangoklubb som har sin bas på Södra Teatern i Stockholm. Husband och arrangör är Darya och Månskensorkestern som har gjort klubben till ett namn såväl hos en ung stockholmspublik som hos tangoälskare över hela Sverige.  Till Tangopalatsi har Darya och Månskensorkestern bjudit in och ackompanjerat några av de största svenska stjärnorna med finsk anknytning: Markus Krunegård, Frida Hyvönen, Anna Maria Espinosa, Frida Öhrn, Nina Ramsby. På med dansskorna!

Mer info
http://www.sodrateatern.com/sv/Program-och-biljetter/Evenemang/Tangopalatsi/

TANGOPALATSI
Lör. 17.11 kl.20.00
100 kronorLeave a Reply