SHERIFFI X TIPSAR: MIKAEL NIEMI @ ÖSTÅKERS BIBLIOTEK 11. DECEMBER!

Att Sheriffi X diggar litteratur är ingen hemlighet och vad vi diggar ännu mer, är att kunna lyssna på våra favvoförfattare när de berättar om sina alster. Författaren Mikael Niemi, som slog igenom stort med romanen “Populärmusik från Vittula” besöker Österåkers bibliotek i december för att berätta om sin senaste roman “Fallvatten”. Boken är en katastrofskildring av vad som händer när dammen i Luleå älv brister. Mikael Niemi växte upp i det tvåspråkiga Pajala i Tornedalen.
-Min mormor var same och min far är tornedaling. Jag har således rötterna i två kulturer vilket ger mig både kraft och inspiration, har han sagt om sina rötter.

Mikael Niemi
Österåkers bibliotek
11 december klockan 18.00

 

 

 

 

 

 

 
Foto: Ulf B JonssonLeave a Reply