SHERIFFI X TIPSAR: SVERIGEFINSK SKRIVARTÄVLING UTLYST!

Är du en sverigefinne med författarambitioner och en berättelse som väntar på att komma ut? Sverigefinländarnas arkiv utlyser en skrivtävlingen om sverigefinskt skolliv och livet efter skolan. Tävlingen är öppen för alla, men inriktar sig i första hand till dem som har gått i sverigefinska skolor . Även de som har fått sin utbildning vid hemspråksklasser eller enbart gått i hemspråksundervisning kan vara med. Tävlingen är indelad i fyra olika klasser: elever, före detta elever, föräldrar och rektorer och man kan skriva på såväl svenska som  på finska. Vinnaren i varje klass får vara med i en antologi och vinner även 5000:-.
Tävlingstid sträcker sig till den 30 april.
För mer info, maila: muistiarkisto@gmail.comOne Comment

  1. […] Sheriffi har en tävling för svenskfinskar, och riktar sig främst åt de som har gått i sverigefinskaskolor. Deadline: 30 April. […]

Leave a Reply