SHERIFFI X FILM: ABC AV NANNA HUOLMAN @ GIFF!

“En kort maskrosthriller i gränslandet”, så beskrivs göteborgsregissören Nanna Huolmans nya film som har premiär på Göteborgs filmfestival. Om regissörens namn känns bekant, kan det måhända bero på att hon är kvinnan bakom den prisbelönade och gripande långfilmen “Kid svensk” som flimrade på bioskärmarna i Sverige och Finland för några år sedan. I ABC får vi följa Alma, Bea och Carl som alla hamnar i ett polisförhör. Enligt synopsisen är ABC en film som undersöker vem som är offer och vem som är förövare. I en av huvudrollerna syns Mia Saarinen, som spelade Kirsi eller “Kid” i långfilmen Kid svensk. Visningstiderna ser du här nedan och du kan läsa mer om filmen på www.giff.seABC – Av Nanna Huolman
Fredag den 1/2 10:00 – HAGA 1 (nr. 685)

ABC som förfilm till A NIGHT TOO YOUNG 
Frölundabion 

Onsdag 30/1 kl. 10.00 (nr. 488)
Fredag 1/2 kl. 12.30 (nr. 696)Leave a Reply