SHERIFFI X KONST: SALLA + NICO@ GALLERI DARLING 23/2!

Inget piggar upp bättre i februarirusket än sverigefinsk konst! Vi har redan tidigare berättat om konstnären Salla Vartiainen och nu är hon aktuell igen, denna gången tillsammans med Nico. Duo-utställningen huserar på Galleri Darling i Stockholm from. den 23/2! Konstnärerna lovar en utställning som är “färgglad, galen och kladdig”. Om du vill ha en förhandstitt, besök konstnärernas hemsidor på: www.salla.se och www.nicolor.se. Vernissage 23/2 klockan 1400-1700.

Galleri Darling
Södermannagatan 28
116 40 Stockholm
www.galleridarling.nu

 

 

 One Comment

  1. Nicole A O wrote:

    Utställningen pågår till och med 6/3
    Vernissagen var supertrevlig, för nyfikna kika gärna in här för att se foton: http://nicolor.se/blog/2013/02/vernissagen-pa-darling-igar

    Välkomna!:)

Leave a Reply