SHERIFFI X KONST: JOAKIM OJANEN & HANNA ANDERSSON @ GRAFIKENS HUS 9.3!

Sheriffi X trivs på konstutställningar och idag vill vi passa på att tipsa om Joakim Ojanen och Hanna Anderssons utställning “Projektionen av mig” som visas på Grafikens hus i Mariefred. Utställningen ger en inblick i Hannas och Joakims konstnärskap och visar på en iver att förstå hur saker hänger ihop med hjälp av utforskande i form, färg, teknik och inte minst känslovärldar. Joakim Ojanen kommer från Västerås och studerar magisterprogrammet Storytelling på Konstfack. Utställningen pågår 9.3 – 28.4
Läs mer här: http://www.grafikenshus.se/vara-utstallningar/joakim-ojanen-och-hanna-andersson/One Comment

  1. Kanske Skulle wrote:

    Jag undrar varifrån Hanna Andersson kommer och vad hon gör? Konstigt att du inte skrev det!

Leave a Reply