SHERIFFI X KALENDARIUM: HUSKY RESCUE + BLACK TWIG @ DEBASER 12.4!

Det är ingen hemlighet att vi på Sheriffi X diggar Husky Rescue, som frontas av den sverigefinska sångfågeln Johanna Kalén. Vi har själva varit tursamma nog att få se denna mystiska orkester live och nu kan du göra detsamma! Bandet spelar på Debaser den 12 april och på scen även en annan Finlandsimport, nämligen Black Twig! Läs mer om båda banden här nedan, fri entré innan 21.00, jee! Mer info här: http://www.debaser.se/kalender/9688/

HUSKY RESCUE
Förutom att de spelat på stora monstruösa festivaler som Lollapalooza, Austin City Limits, Glastonbury och Big Chill är de även kända för att fått låten “New Light of Tomorrow” placerad i TV-serierna The Sopranos och One Tree Hill. Finska bandet Husky Rescue som står för en modern mix av pop och electro med inspiration från filmen, konsten och naturen i hemlandet har hunnit släppa tre album på Catskills Records innan de förra året bytte ut sin laguppställning och genomgick någon slags nystart. Numer ingår även Johanna Kalén och multiinstrumentalisten Anton Bentley i bandet. En ny platta kommer att släppas under våren från detta ultramoderna Helsingforsband som bildades 2002 av Marko Nyberg.
https://soundcloud.com/husky-rescue/tree-house-radio-edit/s-9nZnp

BLACK TWIG
Black Twig, också de från Helsingfors, har mer än förkärlek för den traditionella popmusiken som ibland kallas “jangly”. Det hela mycket smakfullt kryddad av fuzzgitarrer och hypnotiska toner. Som en blandning av Poverty Stinks och 22-Pistepirkko.
https://soundcloud.com/soliti/sets/black-twig-playlist

HUSKY RESCUE + BLACK TWIG
Fri entré innan 21. Sedan 100 kr.
Tid: Inne: 19-03
Ute: från klockan 17.00
Ålder: 20 år
Mer info: http://www.debaser.se/kalender/9688/Leave a Reply