SVERIGEFINSK FIKA OCH “KRILJA” LIVE @ CAFÉ NINA I GÖTEBORG 8. JUNI!

En lugn plats för reflektion och goda bullar, en plats att skriva, titta på konst eller bara chilla… Café Nina i Majorna i Göteborg drivs av den sverigefinska fotografen Nina Sinkkonen som – förutom kaffe och bullar – även bjuder på konst, med fokus på foto och måleri. Café Nina fixar även på spelningar, på lördag den 8 juni blir det akustisk spelning med det göteborgsbaserade bandet Krilja. Nina Sinkkonen hälsar via Sheriffi X att caféet, som gärna huserar göteborgs sverigefinnar, letar ständigt efter ny konst att ställa ut och ser gärna över nya alster.  

Mer info och kontakt:
Café Nina Karl
Johansgatan 5
https://www.facebook.com/kafenina?fref=ts

Krilja
En göteborgsbaserad trio som spelar traditionella romska sånger från Ryssland och Östeuropa. Musiken är av obestämd ålder men i många fall från 1800-talet och framåt, och skiftar mellan det lyriskt melankoliska och det eldigt intensiva. Texterna är på romanes och ryska och handlar om sorg, smärta, fattigdom och lidande, men även om kärlek och passion.
http://www.myspace.com/kriljamusic

kriljaLeave a Reply