NY FINSK FILM @ ANGERED, GÖTEBORG!

Angereds Bio kommer att, i samarbete med Finlandsinstitutet, visa ny finsk film under hösten på Angereds biograf i Göteborg. Bland filmerna märks bland andra “Kaikella Rakkaudella” (Things we do for love) med Matti Ijäs i regissörsstolen. Filmens skådeplats är Lapplands och Norra Ishavets vackra landskap och i filmen skildras människans tendens att förbise logik och kontemplation för att istället låta slumpen föra livet framåt. På programmet finns även bland annat dokumentärfilmen “Tavarataivas”(My stuff) som handlar om Petri, som inleder ett experiment som kring ägande. Han ger bort alla sina saker för att utforska den moderna konsumtionshetsen.
Se hela programmet här:
http://www.hagabion.se/evenemang/angereds-bio-ny-finsk-film-turne-hoesten-2013

Angereds Bio
Lärjeåns Kafé & Trädgårdar
Ekevadsvägen 5, Angered.Leave a Reply