BIANCA KRONLÖF @ GRUPPEN OCH HERRARNA!

Det är officiellt höst och teatertider! Göteborgs Stora Teatern och Södra Teatern i Stockholm satsar i höst på ung och provokativ teater som vill göra skillnad. Och i höstens repertoarer hamnar mansrollen och manligheten under luppen. Vi har redan tidigare berättat om komikern och skådespelaren Bianca Kronlöf (som även var Spotifygäst i somras). Nu är Bianca scenaktuell med “Gruppen och herrarna” tillsammans med Nina Haber och Elin Söderquist. Föreställningen spelas under tre dagar 12-14 september och beskrivs som en “90 minuter lång fantastisk, musikalisk, humoristisk sorgesång som undersöker mannen och manlighet”.

Läs mer om föreställningen här:
http://www.sodrateatern.com/sv/Program-och-biljetter/Evenemang/Gruppen-och-herrarna/

GRUPPEN OCH HERRARNA!

TEATER // STORA SCENEN
Torsdag 12 september kl 19
Fredag 13 september kl 19 – följs av ett samtal med GRUPPEN
Lördag 14 september kl 19

SÖDRA TEATERN I STOCKHOLM
Måndag 23 september kl 19
Tisdag 24 september kl 19
Onsdag 25 september kl 19

gruppoherrar.416Leave a Reply