VERNISSAGE: 4 KVINNOR, 4 VÄRLDAR, 4 VILJOR, 4 VÄGAR – DEN 1.10

Vad pågår i huvudet på unga kvinnor? Vill du veta svaret på frågan, rekommenderar vi att du drar på dig vernissagekoftan och beger dig till galler Kocks den 1 oktober! Där visas nämligen utställningen “4 kvinnor, 4 världar, 4 viljor, 4 vägar att vandra” av konstnärerna Salla Vartiainen, Nicole Axelsson Orsvärn, Susanna Benemar och Tina Ekström.

Vernissage 1/10 kl 17-20
Utställningen pågår tom fredagen den 4 oktober, öppet: ons – fre kl 15.00-19.00

MER INFO OM KONSTNÄRERNA:

SALLA VARTIAINEN har bland annat studerat konst och animation. Tycker om mycket färg och arbetar ofta både digitalt och “analogt”. Salla kommer att bjuda på illustrationer till “14 bilstereos” som är en grafisk novell som handlar om hur det är att ha en kärleksaffär med en drog.

TINA EKSTRÖM har bland annat studerat konst och animation. Hon hämtar mycket av sin inspiration ifrån
naturen. Tina har lovat oss att vi kan förvänta oss filurer, skog å mörker från henne.

NICOLE AXELSSON ORSVÄRN har studerat konst under olika formaer under många år. Hon gillar att experimentera med färg och nya material. Nicole kommer att bjuda på färgsprakande anatomi eller “artonomy” där hon utforskar kroppen från en konstnärs synvinkel.

SUSANNA BENEMAR tycker om att göra film och har studerat bland annat animation. Den här gången har hon dock meddelat att hon kommer att bjuda på stillastående konst, mer får vi inte veta förrän det är utställningsdags.

Mail AttachmentLeave a Reply