KIDS: MUKULATFEST PÅ TURNÉ!

Sheriffi X amigo, barnfestivalen och workshopturnén Mukulat inleder sin turné i helgen! Den sverigefinska barnfestivalen kommer att bjuda på fem heldagar kryddade med musik, teater och dans. Mukulat finns till för alla barn och föräldrar som vill ha en annorlunda upplevelse av finsk och sverigefinsk barnkultur och förutom teater och dans, kommer artisten Dimitri Keiski att uppträda tillsammans med lokala barnkörer på tre språk: finska, svenska och romani chib! Mukulat arrangeras av Sverigefinska Riksförbundet och projektet Suomeksi tillsammans med producenten Lina Puranen.
Läs mer om Mukulat här:
www.mukulat.se

MUKULAT PÅ TURNÈ
12.10 Folkets Hus, Karlskoga
26.10 Kulturhuset, Borås
16.11 Röhsska Museet, Göteborg
24.11 Grand, Uppsala
7.12 Finlandsinstitutet, StockholmLeave a Reply