URPREMIÄR FÖR “DREAM BUSINESS” PÅ ORIONTEATERN!

Hur ser våra drömmar ut i en globaliserad värld? Har man rätt att köpa och sälja allt man vill? Är alla människor lika mycket värda? Detta avhandlas i den nya pjäsen “Dream Business” som har urpremiär på Orionteatern ikväll! Dream Business är en pjäs och ett ungdomsprojekt i tre delar om handeln med kroppar, själar och drömmar som sätts upp i samarbete med Teaterhögskolan i Helsingfors. Parallellt med pjäsen presenteras en rad seminarier på temat trafficking. Förutom föreställningen arbetar teamet på en nordisk ungdomsfestival. Läs mer om pjäsen här: http://www.dreambusiness.se/

DREAM BUSINESS
Fredagar och Lördagar kl.19:00, mellan 11 Oktober till 9 November.
Samt Måndag 25/10 och tisdag 26/10 kl.19.00.
Medverkande: Linda Zilliacus, Erik Bolin, Annika Aapalahti, Julia Lappalainen, Maija Arhola praktikanter från Teaterhögskolan i Helsingfors mfl
Manus: Kerstin Perski
Regi: Michaela Granit
Producent: Hanna Melanton-Appelfeldt
Sakkunnig: Ninna Mörner.Leave a Reply