SALLA VARTIAINEN @ TYRESÖS KONSTRUNDA!

Vi har redan tidigare berättat om den sverigefinska bildkonstnären Salla Vartiainen och nu är hon aktuell igen, denna gången i samband med ”Kultur i höstmörkret”/Tyresös konstrunda, som går av stapeln den 11-17 november. Och vad är då Tyresös konstrunda? Jo, det är en slags “open house” för konstnärer. Alla deltagande konstnärer kommer att ha öppna ateljér som alla är välkomna att besöka (den 16-17 november). Dessutom visas en utställning med verk från samtliga deltagande i Tyresö Centrum 11-17 november.

Sexton konstnärer deltar i konstprojektet, vi presenterar två av konstnärerna med finsk feeling här nedan.
Läs mer om alla deltagare och om projektet här:
https://sv-se.facebook.com/konstrundan.tyreso

Salla Vartiainen
Färgstark bildkonstnär med bland annat studier i animation, postproduktion av film, samt fri konst. Arbetar både digitalt och mer traditionellt samt både med stillbilder och rörliga sekvenser.
www.salla.se
Adress: Bollmoravägen 2, ingång på baksidan.
Busshållplats: Tyresö centrum

Erja Lempinen
Erja Lempinen är yrkesverksam fotograf. Parallellt med uppdragen arbetar hon med offentlig utsmyckning, egna projekt och utställningar. Pågående projekt är fotografisk gestaltning av växter längs Östersjöns kuster.
www.lempinen.se
Adress: Berganäsvägen 16
Busshållplats: Jungfruvägen/
Trollbäckens centrum

konstrundanLeave a Reply