VEM ÄR RÄDD FÖR VIRGIANIA WOOLF @ GÖTEBORGS STADSTEATER 27-30 NOV!

Teater lockar i höstmörkret och om du behöver teaterinspiration, kan vi berätta att Svenska Teatern i Helsingfors gästar Göteborgs Stadsteater med sin hyllade uppsättning av den amerikanske författaren Edward Albees moderna klassiker “Vem är rädd för Virginia Woolf”. För er som inte är bekanta med klassikern, kan vi berätta att i händelsens centrum finns det äkta paret Martha och George, som bjuder hem ett ungt par till en efterfest där man på småtimmarna vältrar sig i raffinerade förödmjukelser och utspel. “Här avslöjas ett sant äktenskapsinferno. Det är också en tidlös berättelse om det barn som finns i varje människas inre. Fyra personer har smärtsamma minnen som fortsätter att sätta sin prägel på deras liv och människorelationer. Väldiga krafter brakar samman”, skriver Göteborgs Stadsteater om pjäsen.
Svenska Teatern i Helsingfors gästar Göteborg den 27-30 nov. Läs mer och boka biljetter här:
http://www.stadsteatern.goteborg.se/pa-scen/20132014/vem-ar-radd-for-virginia-woolf-/

EDWARD ALBEES VEM ÄR RÄDD FÖR VIRGINIA WOOLF?
Svenska Teatern i Helsingfors, alla pratar svenska!
Gästspel 27-30 nov Nya Studion

woolf620x350Leave a Reply