GRATIS SMYGPREMIÄR AV “HOMESICK” I GÖTEBORG 31.3!

“Homesick – Although I no longer know where home is” av Alexandra Lind, Henric Strahl och Per Viktor Fors Mäntyranta handlar om den legendariske finske skidåkaren Eero Mäntyranta, en olympisk skidhjälte och finsk nationalikon. Hans barnbarn Per Viktor Fors Mäntyranta lämnar Göteborg för att söka svar i sin morfars historier och livsval. “Det här är en berättelse om att längta hem, trots att man kanske inte längre vet vad hem är. Om att längta efter att något ska vara på riktigt. Att hitta mening och substans i ett modernt liv, som ibland känns meningslöst”.

Boka en gratis biljett till smygpremiären senast 28 mars antingen via mail: bokning.gla@riksarkivet.se eller genom att ringa till 010-476 78 08. Smygpremiärerna äger rum den 31 mars klockan 15.00 och klockan 18.00 på: Landsarkivet Göteborg, Arkivgatan 9 A. Begränsat antal platser. Smygpremiärerna anordnas med finansiering av Göteborgs Stads finska förvaltningsområde.

Klipp/teasermaterial från filmen hittar ni här: https://vimeo.com/87568277Leave a Reply