YKSIKAKSIFILMI RULLAR IGÅNG PROJEKTORN DEN 3 APRIL!

YksiKaksiFilmi, Sveriges finskaste filmfestival äger rum den 3-6 april på biografen Sture i Stockholm arrangören utlovar “fyra dagar fyllda av ny finsk film, finska berättelser, finsk musik och finska fester”. Årets öppningsfilm är “Nej tack” (Ei kiitos), som beskrivs som en relationskomedi om ett par där mannen inte längre är intresserad av den äktenskapliga sängen. Ville Virtanen, som spelar en av huvudrollerna, närvarar vid invigningen den 3 april och visningen den 4 april. På programmet, som består av enbart finska filmer, finns fem spelfilmer, två dokumentärer och två barnfilmer som bjuder på berättelser om vänskap, rivalitet, uppväxt, skolkning och egensinniga surrealister.
Läs mer här: http://www.yksikaksifilmi.se

Webaffisch2014Leave a Reply