DARYA & MÅNSKENSORKESTERN TILLBAKA MED “INNAN DÖDEN”!

Den sverigefinska tango-orkestern Darya & Månskensorkestern är aktuella med sin andra fullängdare “Innan döden”! “Skivan tar vid där den förra “Älska, lid och glöm” slutade, men har ett mer utvecklat, om än svårdefinierat, sound”, skriver bandet om sitt andra studioalbum. Och det är inte enbart fyrtakt som är på tapeten på den nya plattan, orkestern blandar nämligen hejvilt mellan tango, rumba, surf-rock, beguine, exotica, vals, schlager och iranskt svårmod.

Den första singeln “Miljoona Ruusua – Miljoner rosor” finns redan på Spotify och orkestern kommer att turnera på flera håll i Sverige i vår. Läs mer om bandet och se aktuella turnédatum här: www.manskensorkestern.se
Darya & Månskensorkestern är: Darya Pakarinen (sång), Viktor Littmarck (fiol), Amanda Fritzén (dragspel), Viktor Brobacke (trombon), Daniel Rossetti (gitarr), Oscar Nygren (kontrabas) John Hugardt (trummor)Leave a Reply