PREMIÄR FÖR “FULL PATTE” PÅ TORSDAG 25/4!

Systrarna Bianca och Tiffany Kronlöf är inga främlingar för Sheriffi X läsare. Efter YouTube-succéer som “Shit snubbar say” och “Så jävla PK” får systrarna en egen webbtv-serie “Full Patte” i SVT Flow. I serien får vi följa systrarna Bianca och Tiffa samt deras granne “Snubben”. De frågar sig själva: Hur är det att bli vuxen? Rasism, är det en konstform, som typ Kubism?

“Systrarna Bianca och Tiffa har problem med mycket: pengar, hyra, systemets öppettider, Sverige, Gud, gamlingar, arbetslöshet och lite till. I serien “Full Patte” följer vi systrarna Kronlöfs försök att hitta rätt i Sverige, labyrinten de bor i”.

Full Patte består av 8 avsnitt à 10 minuter och har premiär torsdag 24 april i SVT Flow. Extramaterial kommer även att finnas på SVT Humor.
Läs mer om serien och läs en trailer här: http://blogg.svt.se/fullpatte/Leave a Reply