KENTS “TIGERDROTTNINGEN” ÄR HÄR!

Nitton år har passerat sedan det halvt sverigefinska Eskilstuna-bandet släppte sitt självbetitlade debutalbum och nu ser bandets elfte studioalbum “Tigerdrottningen” ljuset. Sveriges kritikerkår är rörande ense om att “Sveriges största rockband” fortfarande levererar. Skivsläppet firas hela våren och sommaren med bland annat en “Kentfestival” som äger rum på Ullevi i Göteborg och på Gärdet i Stockholm i juni. Bandet har bland andra bjudit in Nina Persson och Tove Lo som uppvärmare. Kentfesten beskrivs som ”bandets egen vision om hur den perfekta festivalen ska vara” och bandet meddelar att själva festivalen kommer att vara en upplevelse i sig. ”Vi vet att ni har längtat, men vi har längtat ännu mer. Vi vet att ni kommer, för ni älskar oss, och vi älskar er”, säger Jocke Berg i en videohälsning på bandets hemsida.
Se aktuella turnédatum och lyssna på Tigerdrottningen via bandets hemsida (länk till Spotify) här:
www.kent.nuLeave a Reply