MISSA INTE… MINNA PARIKKA @ FINLANDSINSTITUTET MÅN 1.9!

Finlandsinstitutet fortsätter att imponera med sitt program och hör upp, alla fashionistor, skofetischister och alla andra som uppskattar ett par klackar med finsk fabulous feeling!  På måndag, den 1/9 besöks institutet av ingen mindre än Finlands okrönta skodrottning Minna Parikka! För er som inte vet vem hon är, kan vi berätta att ni borde veta… Lady Gaga vet nämligen vem Minna är. Och Taylor Swift vet. Och Fergie! Det är några av A-listarna som går i Minnas skor!

Minna Parikka besöker som sagt Finlandsinstitutet och berättar sin historia om hur hon skapade ett eget varumärke och blev en framgångsrik entreprenör. Under kvällen finns det möjlighet att se delar av Minnas kollektion.

Läs mer här:
http://www.finlandsinstitutet.se/sv/events/minna-parikka-designer-och-entreprenor/Leave a Reply