POPPA POPCORN – NY FINSK FILM VISAR TRIPPELT FINSKT!

Ny Finsk Film Turné är ett samarbete mellan Finlandsinstitutet och Folkets Bio på olika svenska orter. I höst visas tre finska filmer: Kärlekens ingenjörer (Rakkauden insinöörit), Augusti gör oss galna (Mieletön elokuu) samt Över mörka vatten (Tumman veden päällä). Göteborgare får extra underhållning i samband med filmvisningen på Angereds Bio, på fredagen den 3 oktober, artisten Viktor Fors Mäntyranta kommer nämligen att uppträda efter visningen av “Rakkauden insinöörit” klockan 20.15.

För mer info om filmerna och visningstider- och orter, klicka in på Ny Finsk Films fb-sida, här:
https://www.facebook.com/nyfinskfilm

NY FINSK FILMTURNÉ på Angereds bio
Fredag 3/10
18.30- 20.00 Film Love and Engineering
FIKA
20.15 MUSIK: Viktor Fors Mäntyranta
50KRLeave a Reply