NOMINERA ÅRETS SVERIGEFINSKA VARDAGSHJÄLTE!

Har du en grym syrra, kompis eller morsa som är sverigefinne och/eller som har gjort något fint för sverigefinnar? Du tycker vi att du går in på SR Sisuradios hemsida och nominerar personen i kategorin “årets vardagshjälte”. Utmärkelsen delas ut i slutet på november i samband med galan “Årets sverigefinne 2014”. Det är fjärde gången dessa utmärkelser delas ut till personer som har gjort betydelsefulla gärningar och som har synliggjort sverigefinskhet och sverigefinska frågor.

Nomineringssidan hittar du här:
http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=4222

Nomineringstiden är 29.9.-19.10. 2014.

Sverigefinnar 2014 anordnas av SR Sisuradio, SVT:s Finskspråkiga redaktion, Tidningen Ruotsin Suomalainen och Finlandsinstitutet i Stockholm. Arrangörerna väljer årets Sverigefinne och Unga Sverigefinne. Årets Vardagshjälte röstats fram på SR Sisuradios hemsida.

Utmärkelserna delas ut på Sverigefinnar 2014 gala på Finlandsinstitutet i Stockholm den 28.11.2014Leave a Reply