FOKUS PÅ ANTIRASISM @ “ILTA” PÅ FINLANDSINSTITUTET 14.11

Hör upp alla i Stockholm med omnejd, hösten sista “Ilta”- klubbkväll fokuserar på antirasismens Finland med Maryan Abdulkarim (FIN), DJ Juuso Pikanen (Fritiof och Pikanen), Mercedes Bentso (FIN), och Seluah Alsaati på scen! Om ni inte har hört om Maryam Abdulkarim tidigare, kan vi meddela att hon är wn självutnämnd ”svart feminist” som kör stand up. Juuso Pikanen är ena halvan i duon Fritiof & Pikanen och bjuder på en ”urban musikalisk finnkamp”.
Spoken word-artisten och aktivisten Seluah Alsaati framför poesi om kampen mot rasism och rapparen Mercedes Bentso, känd för youtube-hiten ”Personal Raineri”, ger en försmak av sitt första album som släpps nästa år. 

Ilta, den 11 november
Finlandsinstitutet. Snickarbacken 4. T-bana Östermalmstorg
Tid: 19-23
Pris: 50 krLeave a Reply