PROJEKT “UNGAS RÖST” PEPPAR UNGA SVERIGEFINNAR!

Hör upp alla sverigefinnar som vill vara med och påverka! Ungas Röst (Nuorten Äänet) är ett projekt som handlar om dig som är ung sverigefinländare och som vill få din röst hörd och dela med dig av dina åsikter. Ungas röst görs i samarbete med Sverigefinska ungdomsförbundet och Svenska kyrkans minoritetsarbete och projektet efterlyser unga sverigefinska röster:
“Vill du vara med och berätta hur du känner och tänker om framtiden? Vad saknar du i din kommun? Har du idéer på vilka slags aktiviteter eller evenemang som din kommun skulle kunna ordna för er unga? eller vill du bara berätta vad du tycker man ska göra i din kommun för att du och andra unga ska trivas. Tveka inte, utan hör av dig för vill gärna lyssna på dig och hjälpa dig att föra dina tankar vidare. Hör av dig till projektkoordinatorn på adressen sanja@arkisto.org om du vill veta mer om hur du kan påverka eller om du vill dela dina tankar om framtiden”.

Läs mer om projektet här!

Illustration: Salla VartiainenLeave a Reply