MUSIK: ILE KALLIO @ NALEN!

Hör upp, alla vänner av finsk legendarisk rock! Gitarristen och låtskrivaren Ile Kallio, en av grundarna till de finska legendarerna Hurriganes, kommer till Nalen med åttamannabandet Ile Kallio Big Rock Band! Sedan 70- och 80-talet har Ile Kallio varit en framgångsrik artist och låtskrivare på egen hand och släppt ett flertal skivor på engelska och finska. 2013 återvände han till sina musikaliska rötter när trummisen Okko och sångaren Patrik föreslog att de skulle starta ett rockband tillsammans. Därmed var grundplåten till det som kom att bli Ile Kallio Big Rock Band satt. Åttamannabandet Ile Kallio Big Rock Band är en musikalisk kraftstation, frontat av Ile Kallio och svenske sångaren Patrik Eriksson.

Läs mer och fixa plåtar här!

Ile Kallio Big Rock Band
Nalen, den 16 oktober 2015

ileLeave a Reply